Emirates zboara cu Airbus A380 catre Brazilia, in ianuarie 2021.

0 807

Emirates a anunțat că va zbura cu A380 spre Sao Paolo, Brazilia, în perioada 9-30 ianuarie 2021. Vor fi 4 zboruri săptămânale pe ruta Dubai – Sao Paolo, ca urmarea a creșterii cererii de călătorie din și spre Brazilia.

Va fi pentru prima data când A380 va ajunge în America de Sud, de la începutul pandemiei, în martie 2020. Emirates a reluat zborurile către Sao Paolo în august 2020, utilizând aeronavele Boeing 777-300ER.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.