Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Emirates zboara cu A380 catre Marea Britanie si Rusia.

1 452

Emirates a anunțat că va zbura cu A380 la Londra Heathrow, Manchester și Moscova. Totodată, va crește numărul zborurilor dintre Emiratele Arabe Unite și destinațiile din Marea Britanie.

Din 27 noiembrie, Emirates va zbura cu A380 de 4 ori pe zi între Dubai și Londra Heathrow. De asemenea, din 2 decembrie, A380 Emirates va zbura de 6 ori pe săptămână între Dubai și Manchester.

Iar din 25 noiembrie, Emirates va crește frecvența zborurilor de la 2 pe săptămână la 1 zbor zilnic pe ruta Dubai – Moscova, zborurile suplimentare fiind anunțate cu A380.

Dar să revenim la conexiunile Marea Britanie-EAU. Începând cu 1 decembrie, Emirates va opera 10 zboruri săptămânale pe ruta Dubai – Manchester: 6 cu A380 și 4 cu Boeing 777-300ER.

Totodată, Emirates va crește numărul zborurilor spre Birmingham (din 27 noiembrie) și Glasgow (de la 1 decembrie) de la 4 / săptămână la rotații zilnice.

De asemenea, începând cu 1 decembrie, cursele către Manchester vor fi operate de 10 ori pe săptămână. 6 dintre curse vor fi opérate utilizând aeronavele A360, iar 4 folosind aeronavele Boeing 777-300ER.

Emirates înregistrează o extindere semnificativă a serviciilor spre Marea Britanie și asta se datorează coridorului aerian Marea Britanie – UAE, care a dus la creșterea cererii.

În baza coridorului Marea Britanie – UAE, mai puține măsuri restrictive.

În baza acordului încheiat între cele 2 state, călătorii care zboară din Emiratele Arabe Unite spre Marea Britanie nu vor mai fi obligați să intre în carantină, ceea ce reprezintă un avantaj pentru pasageri.

În cealaltă direcție, situația stă puțin altfel. Toți cei ce călătoresc din Marea Britanie spre Dubai vor putea să-și facă testele PCR pentru COVID-19 cu 96 de ore înaintea zborului sau pot opta să fie testați la sosire în Dubai.

Clienții Emirates care au nevoie de un test PCR pentru COVID-19 înainte de zborul din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai. Pot cere, de asemenea, să fie testați la birou sau la domiciliu, iar rezultatul va fi disponibil în 48 de ore. Testarea se poate face în baza biletului de avion / permisiului de îmbarcare.

Emirates oferă pasagerilor asigurări de sănătate.

Clienții Emirates pot călători acum cu încredere. Compania aeriană s-a angajat să acopere cheltuielile medicale legate de COVID-19 în cazul în care pasagerii vor fi diagnosticați cu COVID-19 în timpul călătoriei.

Această asigurare este valabilă pentru clienții care zboară cu Emirates până pe 31 decembrie 2020.

Emirates a implementat un set cuprinzător de măsuri pentru a asigura siguranța clienților și a angajaților săi la sol și în aer. Compania aeriană va oferi truse de igienă gratuite care conțin măști, mănuși, igienizator pentru mâini și șervețele antibacteriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.