blank

Emirates vrea să cucerească apele cu vase de croazieră de lux!

0 455

Emirates, considerată pe scară largă printre companiile aeriene de top și îndrăgită de milioane de pasageri, va naviga acum peste mări și oceane cu vase de croazieră de lux. Emirates lansează Emirates Sealine.

Observatorii norocoși ai navelor și pasionații de croazieră au observat primul vas de croazieră în timp ce naviga maiestuos în jurul Palm Jumeirah din Dubai.

Emirates Sealine le promite pasagerilor experiențe cum rar și-au putut imagina, în timp ce călătoresc în porturi de escală rar văzute până acum. A plasat o comandă titanică, de mai multe miliarde de dolari, pentru primele 10 nave de croazieră, care sunt în prezent echipate cu cele mai noi și mai bune interioare.

Prima croazieră este programată să plece din portul din Dubai pe 1 aprilie 2024, cu Karachi ca primă escală, pe urmele primul zbor al companiei aeriene din octombrie 1985.

Itinerariile și rezervările vor fi deschise începând cu 31 iunie. navele Emirates Sealine vor acosta în porturile de croazieră majore – trasând un curs din SUA până în Noua Zeelandă – sprijinite de rețeaua colosală a companiei aeriene.

Emirates Sealine va stabili ritmul industriei în ceea ce privește sustenabilitatea maritimă, lucrând cu furnizorii pe combustibil maritim durabil (SMF), panouri solare, reciclare și gestionarea deșeurilor.

Pasagerii Emirates, care sosesc cu stil din rețeaua globală a companiei aeriene la Dubai, vor fi transportați cu mașini electrice personalizate cu șofer de la DXB la portul Dubai și escortați spre cabinele lor de lux de la bord, într-o combinație aer-terestru-mare perfectă.

Navele Emirates vor avea patru tipuri de cabine, oferind niveluri variate de spațiu, facilități și lux. Mai multe detalii despre produse și servicii vor fi anunțate în viitorul apropiat.

În următoarele luni, Emirates Sealine va recruta mii de navigatori și specialiști cu o gamă variată de abilități și expertiză pentru a gestiona operațiunile și a servi pasagerii cu ospitalitatea caracteristică a companiei aeriene, susținând economiile din rețeaua sa. Informațiile de recrutare vor fi disponibile în curând pe site-ul web al Sealine.

Și când ne-am trezit, am văzut că e 1 aprilie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.