blankblank

Emirates va zbura cu avioanele Airbus A380 spre 27 de destinații

0 769

În urma reducerii restricțiilor de călătorie în întreaga lume, Emirates a anunțat că va crește numărul destinațiilor spre care va zbura cu Airbus A380. Până la sfârșitul lunii noiembrie, numărul orașelor spre care va zbura cu super-jumbo va ajunge la 27, reprezentând o creștere de 65% față de cele 16 destinații spre care zboară în prezent.

Airbus A380 este unul dintre cele mai apreciate avioane de către pasageri. Aeronavele Emirates beneficiază de facilități moderne, cabine spațioase, dotări de ultimă generație, oferind o experiență memorabilă.

Odată cu adăugarea a 11 destinații noi în rețeaua A380, precum prin și creșterea frecvențelor pe cele mai populare rute, Emirates adaugă peste 165 000 de noi locuri suplimentare în sistemul de rezervări, locuri în cele mai moderne avioane Airbus A380.

În următoarele șase săptămâni, Emirates va relua zborurile cu A380 spre destinațiile: Amsterdam, Barcelona, ​​Dusseldorf, Hamburg, Johannesburg, Madrid, Milano, Riyadh (sub rezerva aprobărilor guvernamentale), Sao Paulo și Zurich.

Totodată, de la 1 octombrie, Emirates va zbura cu Airbus A380 spre Istanbul, o nouă destinație care nu a mai fost deservită cu acest tip de avion.

Emirates are cea mai mare flotă de avioane A380. Până la sfârșitul anului vor fi 118 avioane super-jumbo active, inclusiv șase avioane echipate cu scaune Premium Economy într-o configurație de 4 clase.

Emirates zboară în prezent către peste 120 de orașe, reprezentând 90% din rețeaua sa pre-pandemică, și intenționează să-și restabilească 70% din capacitatea sa până la sfârșitul anului, cu revenirea în serviciu a mai mult de 50 de avioane A380.

Leave A Reply

Your email address will not be published.