blank

Emirates va relua zborurile Dubai – Varșovia, din 4 septembrie

0 799

Începând cu 4 septembrie, Emirates va relua zborurile pe ruta Dubai – Varșovia. Aceasta va fi a 25-a destinație europeană spre care vor fi reluate zborurile Emirates.

Pentru început vor fi operate 2 zboruri săptămânale, urmând ca din 7 octombrie numărul zborurilor să crească la 3 pe săptămână.

Pe ruta Dubai-Varșovia, Emirates va zbura cu aeronava Boeing 777-300ER, care oferă locuri la First Class, Business și Economy. Zborul EK179 Dubai – Varșovia va pleca din Dubai la 08:10, în zilele de vineri și duminică. Zborul de retur EK180 Varșovia – Dubai va pleca din Varșovia la 15:00. Din 7 octombrie, o nouă frecvența va fi adăugată în ziua de miercuri.

Pasagerii pot călători în Dubai, deoarece orașul a fost redeschis pentru călătorii în scop de business și turism. Testele PCR COVID-19 sunt obligatorii pentru toți pasagerii care călătoresc și tranzitează Dubai (și Emiratele Arabe Unite), inclusiv cetățeni, rezidenți și turiști din Emiratele Arabe Unite, indiferent de țara de proveniență.

Pentru mai multe informații despre cerințele de intrare pentru vizitatorii internaționali, vizitați:  www.emirates.com/flytoDubai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.