Emirates suspenda zborurile spre Pakistan. Zeci de pakistanezi, depistati cu COVID-19 pe zborurile Emirates.

0 742

Ieri, Emirates a suspendat serviciile de pasageri din Pakistan, după ce 55 de călători au fost confirmați prin COVID-19. Inițial, pe 8 iunie, Emirates a reluat zborurile către Karachi, Lahore și Islamabad din Pakistan. Dar zborurile se vor suspenda din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.


Emirates suspenda zborurile spre Pakistan.

Khaleej Times a raportat că 26 de pasageri au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19 pe un zbor Emirates. Toți pasagerii au călătorit pe zborul EK380 pe 20 iunie de la Dubai la Hong Kong și au fost ulterior testați și carantinați ca condiție de intrare în oraș.

Aproximativ toți pasagerii găsiți cu COVID-19 au trec prin aeroportul din Dubai după ce au petrecut o perioadă în Pakistan. Majoritatea au fost asimptomatice în momentul testării.

Pasagerii de tranzit, care trec prin Aeroportul Internațional Dubai, sunt supuși screeningului termic, dar acest lucru nu poate detecta cazuri asimptomatice sau pasagerii care și-au tratat starea febrilă.

În calitate de companie globală, atâta timp cât nu există un vaccin, Emirates va trebui să se adapteze rapid la schimbările în avans sau la regresia pandemiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.