Ofertă Wizz Air: 100 000 de bilete din / spre Milano la 9.99 EURO/segment.

0 1.503

Wizz Air a anunțat astăzi un preț de 9,99EUR/segment pentru 100.000 de bilete pentru zborurile cu destinația sau plecare din Milano. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până astăzi, 25 iunie, la 23:59 ora Europei Centrale), zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.  

Ofertă Wizz Air: 100 000 de bilete din / spre Milano

Din România, Wizz Air zboară spre Milano Bergamo de la aeroporturile din Bacău (din 30 octombrie), București, Cluj, Craiova, Iași, Suceava, Timișoara. Din 22 iunie, Italia a intrat pe lista verde anunțată de INSP România, ceea ce înseamnă că este liber la zborurile comerciale dintre Italia și România. Pasagerii nu mai sunt obligați să stea în izolare.

Vă reamintim că Wizz Air va lansa numeroase rute noi spre destinațiile din România. Wizz Aircontinuă expansiunea agresivă la nivel european cu peste 150 de rute noi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.