Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Emirates și Trenitalia au semnat un acord operațional în Italia

Emirates își extinde serviciile în Italia, dar nu pe calea aerului, ci pe calea ferată. A semnat un acord cu Trenitalia, iar 27 de stații se regăsesc în sistemul de rezervări Emirates.

0 378

Emirates face un pas important în extinderea serviciilor în Italia. Dar nu pe calea aerului, ci pe calea ferată. A semnat un acord cu Trenitalia, iar 27 de stații vor fi înglobate în sistemul de rezervări Emirates.

Cu un singur bilet puteți călători pe calea aerului și pe calea ferată din/spre Italia. Emirates zboară spre 4 destinații din Italia: Bologna, Milano, Roma și Veneția. Iar prin noul acord cu Trenitalia, pasagerii pot călători spre alte 27 de destinații turistice și pitorești din Italia.

Emirates și Trenitalia au semnat un acord

Mai jos aveți cele 27 de destinații din Italia spre care puteți călători cu Trenitalia.

destinatii-italia-trenitalia

Puteți să vă rezervați un bilet unic din Dubai spre una dintre destinațiile menționate mai sus din Italia. Veți zbura din Dubai spre unul dintre cele 4 aeroporturi din Italia din rețeaua Emirates, iar de acolo cu Trenitalia spre destinația finală.

Trenitalia

Mai jos aveți și o simulare făcută de mine pe direcția Dubai – Bari

parteneriat-emirates-trenitalia

La fel ca la biletul de avion, pasagerii vor avea loc asigurat în tren și li se va menționa vagonul și clasa tarifară în funcție de cea aleasă de pasageri. Trenitalia are mai multe clase tarifare și confort: Executive, Business, Premium și Standard.

Legat de bagaje, pasagerii vor fi informați cu privire la limitele impuse de Emirates sau Trenitalia, în funcție de clara tarifară aleasă. Pasagerii vor trebui să-și ia singuri bagajele din aeroport și să le care la tren. Doar nu vă așteptați la transfer automat ca la escalele cu avionul.

În ultimii 25 de ani, Emirates și-a consolidat foarte bine businessul în Italia. Zilnic operează 8 zboruri spre cele 4 porți principale de intrare în Italia: Bologna, Milano, Roma și Veneția. Emirates joacă un rol important în dezvoltarea economică și în dezvoltarea turismului din Italia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.