Emirates și FlyDubai sărbătoresc 6 luni de parteneriat

Astăzi, Emirates și FlyDubai sărbătoresc 6 luni de parteneriat. Cifrele prezentate confirmă un parteneriat de succes între cele 2 companii aeriene din Emiratele Arabe Unite.

0 297

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Parteneriatul dintre Emirates și FlyDubai a debutat în octombrie 2017, odată cu primele zboruri operate în codeshare. În perioada noiembrie 2017 – martie 2018, peste 400 000 de pasageri s-au bucurat de acest parteneriat, plus 250 000 de pasageri cu planuri făcute pentru viitor.

Emirates si FlyDubai – 6 luni de parteneriat

Inițial, parteneriatul a debutat cu zboruri în codeshare spre 29 de orașe. Însă rețeaua s-a extins foarte repede datorită cererii. Prin intermediul acestui parteneriat, pasagerii pot călători mai ușor spre destinațiile dorite via Dubai, toate zborurile pe un singur bilet. Își pot planifica legături rapide între zborurile Emirates și FlyDubai, iar bagajele de cală pot fi ridicate la destinația finală.

Ambele companii aeriene arabe au rețele vaste de destinații. Emirates zboară către 141 destinații, inclusiv spre Newark via Atena, Zagreb și Phnom Penh. Iar în cursul acestui an, Emirates va începe serviciile către Londra Stansted și Santiago de Chile.

flydubai zboară spre 97 de destinații, dintre care 80 nu sunt în rețeaua Emirates, ceea ce înseamnă o completare foarte importantă între cele 2 companii aeriene. Vă reamintim că FlyDubai zboară la București, în timp ce Emirates ocolește România.

În prezent, cele 2 companii aeriene oferă zboruri în codeshare pe 90 de destinații, urmând ca altele să se alăture parteneriatului în acest an. Inclusiv pentru cei ce doresc să călătorească din București, își pot planifica zborurile în codeshare cu FlyDubai și Emirates.

Cele 2 companii vor continua să ofere servicii de calitate prin intermediul acestui parteneriat. Pasagerii Emirates vor beneficia de aceleași servicii pe zborurile FlyDubai. Membrii Emirates Skywards vor putea beneficia de serviciile programului de fidelizare și pe zborurile în codeshare cu FlyDubai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.