FlyDubai a anunțat zboruri spre Helsinki, din 11 octombrie 2018

Din 11 octombrie 2018, rețeaua FlyDubai va fi mai bogată cu o nouă destinație. Începând cu această dată, FlyDubai va opera zboruri zilnice pe ruta Dubai - Helsinki, fiind primul transportator arab cu zboruri spre Finlanda.

0 631

În cadrul Arabian Travel Market (ATM), FlyDubai a anunțat zboruri zilnice pe ruta Dubai – Helsinki. Ruta va fi inaugurată pe 11 octombrie 2018.dubai-helsinki-flydubai

flydubai este prima companie aeriană din Emiratele Arabe Unite cu zboruri spre Finlanda. Noua rută va fi onorată zilnic cu aeronave de tipul Boeing 737 MAX 8.

Orarul zborurilor Dubai – Helsinki cu FlyDubai

FZ783 Dubai 17:10 – 22:50 Helsinki
FZ784 Helsinki 23:50 – 07:20+1 Dubai

Hamad Obaidalla, directorul comercial al companiei flydubai, a declarat: „flydubai va fi primul operator de transport din Emiratele Arabe Unite cu zboruri directe către capitala Finlandei. Rămânem focusați pe piețele cu potențial și vrem să oferim mai multe opțiuni de călătorie din Dubai.”

Pentru a oferi pasagerilor mai mult confort și o experiență de călătorie îmbunătățită, FlyDubai va opera zborurile cu noile avioane Boeing 737 MAX 8. Acestea vin echipate în 2 clase: Business Class cu paturi perfect plate și Economy Class cu noi scaune RECARO.

flydubai oferă, de asemenea, divertisment pe ecranele de 11,6 inci. Puteți să vă bucurați de o selecție vastă de filme, emisiuni TV, muzică și jocuri în engleză, arabă și rusă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.