Dubai – Atena – Newark cu Emirates, de la 1 iunie 2021.

0 449

Emirates va relua zborurile zilnice spre Newark, via Atena, începând cu 1 iunie 2021. Astfel, numărul destinațiilor deservite de Emirates în Statele Unite va ajunge la 10, după reluarea zborurilor – pe 2 martie – spre Seattle, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York JFK, Washington DC, Dallas și San Francisco.

Zborul Dubai-Atena-Newark va fi operat zilnic cu un Boeing 777-300ER, completând zborurile duble zilnice ale Emirates spre New York (JFK).

Zborul Emirates EK209 va decola din Dubai la ora 10:50, ora locală, aterizând la Atena la ora 15:00, ora locală. Decolarea din Atena se va face la ora 17:35, ora locală, urmând ca aeronava să aterizeze pe Aeroportul Internațional Newark Liberty la ora 21:20, ora locală.

Zborul de întoarcere EK210 va pleca din Newark la ora 23:55, ora locală, ajungând la Atena la ora 16:05, ora locală, a doua zi. EK210 va pleca de la Atena la ora 18:05, ora locală, urmând să aterizele pe aeroportul din Dubai la ora 23:35, ora locală.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.