Emirates reia zborurile spre Bangkok, de la 1 septembrie 2020

0 250

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Începând cu 1 septembrie 2020, Emirates va relua zborurile pe ruta Dubai – Bangkok. Reluarea zborurilor către Bangkok va extinde rețeaua curentă a Emiratelor spre 78 de orașe, oferind călătorilor din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia Pacific conexiuni convenabile prin Dubai până la una dintre cele mai populare destinații din Thailanda.

Zborurile dintre Dubai și Bangkok vor fi operate cu o aeronavă Emirates Boeing 777-300ER, care oferă locuri în clasele First, Business și Economy. Începând cu 1 septembrie, zborul EK384 va pleca din Dubai zilnic la ora 01:50 și va ajunge în Bangkok la 11:30. Zborul de întoarcere, EK385, va pleca din Bangkok la 03:25 și va ajunge în Dubai la 06:35, pe 2 septembrie.

Biletele se pot rezerva de pe site-ul companiei Emirates sau prin intermediul agențiilor de turism. Călătorii care ajung în Bangkok sunt supuși normelor impuse de autoritățile thailandeze și există anumite restricții în vigoare. Înainte de a rezerva zborurile spre Bangkok, ar fi bine să verificați dacă puteți călători în Thailanda. Mai multe informații găsiți la adresa www.emirates.com/travelrestrictions.

Emirates oferă flexibilitate și asigurare cu privire la COVID-19. Politicile de rezervare Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în a-și planifica călătoriile. Pasagerii care achiziționează un bilet Emirates până la 30 septembrie 2020 pentru călătorie programată înainte sau după 30 noiembrie 2020, se pot bucura de termeni și opțiuni generoase de rezervare. Mai multe informații pe site-ul Emirates.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.