Emirates reactivează mai multe aeronave Airbus A380 datorită relaxării restricțiilor de călătorie

0 197

În urma anunțului recent al Emiratelor Arabe Unite care a decis să relaxeze restricțiile de călătorie pentru 12 țări, Marea Britanie ajungând pe lista galbenă a EAU, Emirates răspunde activ la creșterea cererii de călătorie prin diversificarea operațiunilor sale pentru a facilita zborurile celor care doresc să călătorească spre și dinspre Dubai și nu numai.

Emirates reactivează mai multe aeronave Airbus A380 datorită relaxării restricțiilor de călătorie pentru zborurile sale spre Londra Heathrow si New York JFK.

În conformitate cu relaxarea restricțiilor, compania aeriană va relua zboruri spre 29 de destinații din rețeaua sa, cu pe peste 270 de zboruri și va modifica programele de zbor pentru a putea crește și numărul frecvențelor, dar și capacitatea zborurilor, pe măsură ce cererea va crește pentru călătorii internaționale de agrement și de afaceri.

Extinderea serviciilor spre și dinspre Marea Britanie.

Până în luna octombrie, compania aeriană va spori serviciile la 73 de zboruri săptămânale spre Marea Britanie, ruta Dubai – Londra Heathrow fiind operată de șase ori pe zi. Vor fi și două zboruri zilnice spre Manchester- operate cu aeronave de tip Airbus A380, zece servicii săptămânale spre Birmingham și servicii zilnice spre Glasgow.

Emirates operează trei zboruri zilnice spre Londra, toate zborurile fiind operate cu aeronave Airbus A380. De-a lungul lunilor august și septembrie, Emirates va mări treptat operațiunile către Londra Heathrow și, până la mijlocul lunii octombrie, compania aeriană va ajunge să opereze până la șase zboruri zilnice, dintre care patru vor fi operate cu aeronave Airbus A380.

Pentru clienții Emirates care doresc să călătorească în Marea Britanie, compania aeriană a optimizat programele pentru a crea cele mai bune opțiuni de conexiune, în special în marile orașe din Africa (Johannesburg, Cape Town și Lusaka) și în Asia de Vest (Karachi, Islamabad, printre altele orase).

Stimularea operațiunilor din SUA și restabilirea serviciilor în Africa.

Emirates zboară – în prezent – spre 12 orașe din Statele Unite, cu peste 70 de zboruri săptămânale. Compania aeriană va adăuga frecvențe suplimentare pentru rutele spre Houston, Boston și San Francisco pe parcursul lunii august pentru a se adapta la afluxul sezonier de călători.

Compania aeriană va crește, de asemenea, și capacitatea celor patru servicii săptămânale spre New York JFK. Zboruril spre metropola Americană vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A380, începând cu 13 august, îmbunătățind opțiunile de călătorie pentru clienții Emirates.

Emirates a crescut și numărul zborurilor săptămânale spre Johannesburg, de la 7, la 11 zboruri săptămânale, cu adăugarea a patru zboruri conexe cu Durban. Compania aeriană zboară și spre și dinspre Cape Town, având 3 servicii săptămânale. Compania aeriană a reluat și zborurile spre și dinspre Lusaka (conexiune prin Harare) și Entebbe, cu câte cinci zboruri pe săptămână pentru fiecare rută.

Pe măsură ce frontierele internaționale se redeschid și restricțiile de călătorie se relaxează, Emirates continuă să își extindă rețeaua, în condiții de siguranță și durabilitate. Compania aeriană a reluat serviciile de călători spre peste 120 de destinații, recuperând aproape 90% din rețeaua sa pre-pandemică.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.