blank

Wizz Air anunță 4 rute noi din Belgrad (Serbia)

0 541

Wizz Air a anunțat 4 noi rute de la Belgrad spre Barcelona (în Spania), Billund (în Danemarca), Vaxjo (în Suedia) și Frankfurt (în Germania). Primele zboruri vor decola în decembrie 2021. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin aplicația mobilă, cu prețuri ce pornesc de la 19.99 EUR/segment.

Wizz Air anunță 4 rute noi din Belgrad, în Serbia.

Noile rute se vor adăuga la serviciile existente deja operate de la Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad și vor reafirma angajamentul companiei aeriene de a oferi pasagerilor sârbi zboruri spre diverse destinații. Noile servicii vor fi operate grație alocării celui de-al treilea avion la baza Wizz Air din Belgrad.

RutaÎn zilele de…Începând cu data de…Prețuri de la…
Belgrad – Barcelonamarți și sâmbătă18.12.202129.99 EUR
Belgrad – Frankfurtmarți, joi și sâmbătă16.12.202119.99 EUR
Belgrad – Vaxjomiercuri și duminică18.12.202129.99 EUR 
Belgrad – Billundluni, miercuri și vineri17.12.202119.99 EUR

Prețurile sunt per segment și includ taxa de administrare. În acest preț este inclusă și o geantă de mână (de dimensiuni 40x30x20cm). Fiecare bagaj auxiliar ce va trebui înregistrat va fi supus unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com și aplicației mobile WIZZ. Numărul de locuri la prețurile indicate este limitat.

Zburați în siguranță cu Wizz Air.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air evidențiază din nou protocoalele de siguranță. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.