Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Emirates crește numărul zborurilor spre Statele Unite, din octombrie!

0 87

Emirates crește frecvențele zborurilor către mai multe destinații din SUA, din octombrie. Va consolida conectivitatea ca răspuns la cererea crescândă a clienților, pe baza creșterii încrederii în călătorii și a facilitării protocoalelor de călătorie internaționale. 

De asemenea, a crescut interesul călătorilor americani de a vizita Dubaiul, un oraș polivalent ce va găzdui o serie de evenimente majore, inclusiv World Expo în această iarnă.

Începând din octombrie, Emirates va opera 78 de zboruri săptămânale către 12 destinații din SUA, cu o creștere a zborurilor săptămânale programate pentru Boston (BOS), Dallas (DFW), New York (JFK), San Francisco (SFO), Seattle (SEA) și Washington DC (IAD) după cum urmează:

  • Boston: cinci zboruri săptămânale, în creștere de la patru zboruri pe săptămână
  • Dallas: cinci zboruri săptămânale, în creștere de la patru zboruri pe săptămână
  • New York: 19 zboruri săptămânale, în creștere de la 18 zboruri pe săptămână (inclusiv zboruri care leagă Milano și New York)
  • San Francisco: cinci zboruri săptămânale, în creștere de la patru zboruri pe săptămână
  • Seattle: cinci zboruri săptămânale, în creștere de la patru zboruri pe săptămână
  • Washington DC: cinci zboruri săptămânale, în creștere de la patru zboruri pe săptămână

Emirates a restaurat deja frecvențele zilnice de zbor pre-COVID-19 către Chicago, Los Angeles și pe rutele care leagă Atena de Newark și Milano de New York.

Până la începutul lunii decembrie, Emirates va restabili peste 90% din frecvențele sale de zbor pre-COVID către SUA, cu zboruri zilnice adăugate la Boston, Dallas, Houston, San Francisco, Seattle și Washington DC, pe lângă zborurile duble zilnice către New York.

Aeronavele A380 Emirates, cu Lounge și Shower Spa, vor zbura către SUA de 24 de ori pe săptămână (12 zboruri către JFK, 7 zboruri către Los Angeles și 5 zboruri către IAD) din octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.