Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Vaticanul va solicita călătorilor să prezinte certificatul digital COVID-19, de la 1 octombrie

0 113

Autoritățile din Vatican au anunțat că, începând cu 1 octombrie, toate persoanele care doresc să viziteze acest teritoriu trebuie să prezinte certificatul COVID-19 la sosire.

O astfel de decizie a fost anunțată luni de Comisia Pontifică pentru Statul Cetății Vaticanului și va fi pusă în aplicare pentru a opri răspândirea în continuare a Coronavirusului și a noilor sale tulpini, ca răspuns la solicitarea anterioară a Papei Francisc.

Potrivit autorităților de la Vatican, intrarea va fi permisă numai persoanelor care obțin un Green Pass, un European Green Pass sau un alt permis verde COVID-19 care confirmă faptul că turiștii au fost complet vaccinați sau recuperați împotriva bolii Coronavirus.

Cu toate acestea, călătorilor care obțin un rezultat negativ la un test coronavirus li se va permite, de asemenea, să intre în statul Vaticanului, au anunțat autoritățile din Vatican.

Pe baza datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, Vaticanul a raportat un total de 27 de cazuri de infecție COVID-19 și nu au fost raportate cazuri de decese de la începutul pandemiei, pe baza cifrelor Reuters.

Leave A Reply

Your email address will not be published.