Emirates a operat primul zbor pregătit de toți angajații, aflați în prima linie, vaccinați

0 918

Începe să fie o bătălie directă între companiile aeriene care vaccinează mai mulți angajați. Singapore Airlines, Scoot și SilkAir au efectuat primele zboruri cu echipaj 100% vaccinat.


Emirates plusează și a anunțat operarea primului zbor pregătit de toți angajații, aflați în prima linie, vaccinați. Conform informațiilor transmise de Emirates, este vorba de 70 de angajați aflați în prima linie din întreg spectru operațional.

Zborul Emirates EK215, care a decolat din Dubai la 08:30 cu direcția Los Angeles, a fost pregătit în siguranță de angajați, de la check-in, securitate, saloane de business și first class, porti de îmbarcare, precum și ingineri, piloți și echipaj de cabină care au fost vaccinați. Inclusiv angajații de la sol, care se ocupă cu mânuirea bagajelor și a serviciilor de catering, au fost vaccinați de COVID-19.

Grupul Emirates a dat startul vaccinărilor în companie în urmă cu aproximativ o lună. De atunci și până în prezent, peste 26000 de persoane, echivalentul a 44% din forța de muncă din aviația Emiratelor Arabe Unite, au primit ambele doze ale vaccinurilor Pfizer-BioNTech sau Sinopharm.

Aproape 5.000 de persoane – piloți și însoțitori de bord – au ales să primească ambele doze de vaccin Covid-19. În plus, alte mii de angajați ai Grupului Emirates din alte structuri au primit vaccinul COVID-19 prin clinicile și centrele de vaccinare ale companiei, în timp ce alții au optat pentru vaccinul administrat într-unul dintre numeroasele centre de vaccinare din Emiratele Arabe Unite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.