Emirates a introdus Boeing 777 spre Dublin

0 382

Se pare că socoteala celor de la Emirates nu s-a potrivit cu realitatea pe ruta Dubai – Dublin. De data aceasta într-un sens pozitiv. La doar 3 săptămâni de la inaugurarea rutei, Emirates a menţionat că va introduce aeronave mai mari începând cu 1 iulie.Dar iată că noile calcule au obligat Emirates să schimbe avionul Airbus A330-200 cu un Boeing 777-300ER chiar cu două luni mai devreme. De la 1 mai, cursa Dubai – Dublin este operată cu una dintre cele mai mari aeronave civile existente pe piaţă. Astfel, Emirates a crescut cu 52% capacitatea de transport pe această rută.

Destinaţia irlandeză s-a dovedit a fi foarte profitabilă, lucru pe care nici cele mai experimentate minţi de la Emirates nu l-ar fi preconizat. Cu introducerea unui 777-300ER pe această rută, Emirates oferă pasagerilor cele mai bune condiţii pentru un zbor cât mai plăcut şi relaxant.

Zborul EK 0161 pleacă din Dubai la ora 07:00 şi ajunge la Dublin la ora 12:15. Cursa retur EK 0162 pleacă de la Dublin la 13:50 şi aterizează în Dubai la 00:25, ziua următoare. Orele sunt cele locale pentru fiecare destinaţie.

În afară de la Dublin, compania aeriană arabă a lansat noi rute spre Rio, Buenos Aires, Lusaka, Harare, Dallas şi Seattle. Urmează ca în decursul acestui an să lanseze rute şi spre Ho Chi Minh City din 4 iunie, Barcelona pe 3 iulie, Lisabona din 9 iulie şi spre Washington din 12 septembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.