Emirates a introdus Boeing 777 spre Dublin

0 127

Se pare că socoteala celor de la Emirates nu s-a potrivit cu realitatea pe ruta Dubai – Dublin. De data aceasta într-un sens pozitiv. La doar 3 săptămâni de la inaugurarea rutei, Emirates a menţionat că va introduce aeronave mai mari începând cu 1 iulie.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Dar iată că noile calcule au obligat Emirates să schimbe avionul Airbus A330-200 cu un Boeing 777-300ER chiar cu două luni mai devreme. De la 1 mai, cursa Dubai – Dublin este operată cu una dintre cele mai mari aeronave civile existente pe piaţă. Astfel, Emirates a crescut cu 52% capacitatea de transport pe această rută.

Destinaţia irlandeză s-a dovedit a fi foarte profitabilă, lucru pe care nici cele mai experimentate minţi de la Emirates nu l-ar fi preconizat. Cu introducerea unui 777-300ER pe această rută, Emirates oferă pasagerilor cele mai bune condiţii pentru un zbor cât mai plăcut şi relaxant.

AirHelp get compensation

Zborul EK 0161 pleacă din Dubai la ora 07:00 şi ajunge la Dublin la ora 12:15. Cursa retur EK 0162 pleacă de la Dublin la 13:50 şi aterizează în Dubai la 00:25, ziua următoare. Orele sunt cele locale pentru fiecare destinaţie.

În afară de la Dublin, compania aeriană arabă a lansat noi rute spre Rio, Buenos Aires, Lusaka, Harare, Dallas şi Seattle. Urmează ca în decursul acestui an să lanseze rute şi spre Ho Chi Minh City din 4 iunie, Barcelona pe 3 iulie, Lisabona din 9 iulie şi spre Washington din 12 septembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »