Un Boeing 777-300ER Air India a aterizat de urgenţă pe Otopeni

0 583

Se pare că ziua aceasta nu a început prea bine pentru echipajul şi pasagerii unui Boeing 777-300ER Air India. Un avion Boeing 777 cu 320 de pasageri la bord, care zbura pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania), a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, în această dimineaţă, în urma unei alerte de posibil fum în cală.

Aeronava a aterizat la ora 7:32, iar pasagerii au fost debarcaţi în terminal, şi, potrivit informaţiilor de la faţa locului, nu se înregistrează răniţi.

Echipele de control cercetează dacă a fost vorba despre un incendiu la bord, o eroare a unui senzor sau un scurt-circuit.

În urma verificărilor, compania aeriană va decide dacă pasagerii îşi vor continua cursa cu aceeaşi aeronavă sau dacă vor fi preluaţi de un alt avion, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Otopeni.

Pasagerii avionului vor pleca spre destinaţie cu aceeaşi aeronavă, după finalizarea tuturor verificărilor necesare, pentru care compania Air India a solicitat un tehnician specializat pe modelul Boeing 777. Decizia de plecare o ia doar comandantul aeronavei. Pasagerii vor beneficia de toate serviciile prevăzute în legislaţie pentru astfel de situaţii.

Update 14.30: O parte dintre pasageri sunt cazaţi la un hotel, alţii au plecat spre Frankfurt cu alte curse operate de pe Otopeni! Aeronava 777-300ER este încă la sol şi aşteaptă să fie inspectată de un tehnician specializat în Boeing 777.

Leave A Reply

Your email address will not be published.