Emirates a inaugurat ruta Dubai – Boston (video)

0 687

Începând de azi, 10 martie 2014, Emirates a început să zboare pe ruta Dubai – Boston. Boston este a 8-a destinaţie din Statele Unite (celelalte şapte: New York, Washington DC, Dallas, Houston, Seattle, San Francisco și Los Angeles), a 9-a din America de Nord şi a 12-a din America spre care zboară Emirates.

La ora 09:45, zborul EK237 a plecat de la Terminalul 3 al Aeroportului Internaţional Dubai. A avut la bord o delegaţie Emirates, în frunte cu preşedintele Tim Clark şi o delegaţie VIP a Emiratelor Arabe Unite, înclusiv Excelența Sa Abdulrahman Saif Al Ghurair.

Dubai - Boston cu Emirates
Dubai – Boston cu Emirates

Emirates va opera zboruri zilnice între cele două orașe, folosind un Boeing 777-200LR configura în trei-clasa: 8 locuri la First Class, 42 la Business Class și 216 la Economy Class. Pe lângă pasageri, va fi şi Emirates SkyCargo cu pânăla 15 tone pe zi. Astfel vor putea fi transportate din şi spre Boston: electronice, echipamente medicale, produse farmaceutice, piese de mașini, produse din piele, mărfuri de larg consum şi multe altele.

În zona Boston sunt peste 270 de colegii şi universităţi, anual venin la studii peste 44 000 de studenţi. Regiunea Boston este recunoscută pentru educaţie şi cercetare. Boston este, de asemenea, o destinaţie turistică populară, având foarte multe repere culturale şi istorice.

Începând de astăzi, zborul EK237 va pleca din Dubai la 09:45 şi va ateriza în Boston la 15:15. Zborul de retur EK238 va decola de la Boston la 23:15 şi va ateriza în Dubai la ora 19:30, în ziua următoare.

Din 2004, Emirates zboară spre Statele Unite, prima rută operată zilnic fiind Dubai – New York JFK, iar acum oferă zboruri zilnice spre Washington, Houston, Dallas, Seattle, San Francisco și Los Angeles.

Leave A Reply

Your email address will not be published.