blank

Chartere Prestige Tours către destinaţii din Turcia, Grecia, Cipru şi Spania

1 902

În perioada 28 februarie – 2 martie 2014, am participat la #galaprestige, un eveniment organizat de Prestige Tours şi care a strâns laolaltă partenerii din agenţiile revânzătoare, dar şi reprezentanţii unor hoteluri de lux din Antalya, Turcia. În 2013, tot la invitaţia Prestige Tours, am participa la un infotrip în Antalya şi am avut ocazia să vizitez peste 40 de hoteluri de 4 şi 5 stele, unele dintre ele fiind prezentate şi la gală. A fost o experienţă interensată despre care vă voi povesti într-un alt articol.

#galaprestige
#galaprestige

Revenind la evenimentul Prestige, în prima parte a zilei, au fost două conferinţe în cadrul cărora hotelierii turci şi-au prezentat resorturile şi turismul medical, iar Prestige Tours a venit cu noutăţile pentru această vară şi a prezentat programul charterelor. Seara a fost dedicată galei.

Înainte să vă prezint charterele din vara aceasta, vreau să vă spun câteva cuvinte despre Prestige Tours, un tour-operator de prim rang. Agenţia Prestige Tours a fost fondată în 1990, anul acesta împlinind 24 de ani de activitate, pasiune şi experienţă. În tot acest timp, a reuşit să construiască o reţea naţională formată din 521 agenţii revânzătoare în 150 de oraşe din România. Prestige Tours este un nume de referinţă în industria MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events).

Programul charterelor Prestige Tours:

Charter Antalya, Turcia: 3 zboruri săptămânale – 2 cu TAROM şi un zbor cu Blue Air. Se poate zbura şi din Cluj, iar de anul acesta vor fi chartere şi din Bacău. Antalya este o destinaţie scăldată de Mediterana şi îmbrăţişată de Munţii Taurus. În perioada mai-septembrie, ofertele pornesc de la 155 EUR.

Chartere Mallorca, Spania: 1 zbor săptămânal cu TAROM, în perioada 19 mai – 22 septembrie. Tarifele pornesc de la 355 EUR.

Chartere Tenerife, Spania: zboruri chartere directe cu TAROM, în perioada iunie – septembrie. Tarifele pornesc de la 576 EUR.

Chartere Costa Del Sol: 1 aprilie – 31 mai. Tarifele pornesc de la 395 EUR.

Chartere Cipru: 1 zbor săptămânal cu TAROM, în perioada iulie-septembrie. Tarifele pornesc de la 295 EUR.

Chartere Rhodos: 2 zboruri săptămânale din Bucureşti şi 1 zbor săptămânal din Cluj. În perioada aprilie-septembrie, tarifele pornesc de la 237 EUR.

Chartere KOS: 1 zbor săptămânal, în perioada 4 iunie-30 septembrie. Tarifele pornesc de la 218 EUR.

Chartere Creta: 1 zbor săptămânal, în perioada aprilie-septembrie, iar tarifele pornesc de la 239 EUR.

Chartere Mykonos şi Santorini: Zborurile vor fi operate cu Aegean Airlines, pe ruta Bucureşti – Santorini – Mykonos. Tarifele pentru Mykonos pornesc de la 312 EUR, iar pentru Santorinii de la 231 EUR.

Chartere Corfu: Din 15 aprilie, va fi operat un zbor săptămânal cu Aegean Airlines, iar din iunie vor fi 2 zboruri săptămânale, al doilea cu TAROM. Tarifele pornesc de la 253 EUR.

Chartere Chania: 1 zbor săptămânal spre al doilea aeroport din Insula Creta. În perioada iunie-septembrie, tarifele pornesc de la 303 EUR.

Chartere Bodrum: În peroada 4 iunie-15 septembrie, Prestige Tours va avea un zbor charter cu Blue Air către noua destinaţie din Turcia, Bodrum. Tarifele pornesc de la 242 EUR.

Menţionez că tarifele sunt pentru sejururile care au incluse aceste zboruri charter. Vă doresc vacanţe cât mai plăcute şi însorite. Cer senin!

––––––––––––––––––
În cadrul galei, pentru a vă ţine la curent cu noutăţile, am folosit un Ultrabook ASUS Transformer Book TX300, iar imaginile au fost realizate cu un Canon EOS 7D cu teleobiectiv 18-135 mm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.