Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Emirates a dezvaluit clasa Premium Economy de pe noul Airbus A380 (Video)

0 1.123

Zilele trecute, Emirates a recepționat un nou Airbus A380, care a fost livrat de la baza Airbus din Hamburg. Acesta vine echipat în 4 clase tarifare: Economy, Premium Economy, Business Class și First Class. Emirates împinge experiența cu Airbus A380 la un alt nivel!

Noutatea absolută este cabina Premium Economy, plus îmbunătățiri la toate celelalte clase. Această configurație va fi implementată și pe celelalte 5 aeronave Airbus A380, care vor fi livrate în 2021 și 2022. Totodată, Emirates are în plan să modernizeze interioarele aeronavelor Airbus A380 existente în flotă. Iar din 2023, clasa Premium Economy Emirates se va regăsi și pe avioanele Boeing 777X.

Premium Economy Emirates

Emirates a dezvăluit detalii despre mult așteptată cabină Premium Economy. Sunt 56 de locuri într-o structură de cabină 2-4-2. Scaunele au o înălțime de 1 metru, lățimea de 0.5 metri și finisaje asemănătoare cu cele de la Business Class. Fiecare scaun este proiectat pentru a oferi confort și sprijin optim cu tetiere reglabile în 6 direcții și suport pentru picioare.

Emirates Premium Economy

Fiecare scaun are un ecran de 13,3 inch, unul dintre cele mai mari din clasa sa, pentru a vă bucura de divertisment: o gamă variată de melodii, filme, emisiuni TV, știri și alt tip de conținut multimedia. Nu lipsesc porturile USB, măsuța de cocktail și măsuța principală. Premium Economy Emirates este situat în partea din față a punții principale, cu 3 toalete dedicate clienților.

First Class Emirates

Ultimul Airbus A380 intrat în flota Emirates vine cu îmbunătățiri în clasa First Class. Cele 14 apartamente private sunt mai încăpătoare, cu uși mai înalte, asigurând mai multă intimitate și confort.

Business Class Emirates

Business Class Emirates are 76 de locuri cu finisaje din lemn, inspirate de la avioanele VIP, similar cu Business Class de pe avionul Boeing 777 Gamechanger al Emirates. Aranjarea în cabină oferă acces la culoar tuturor pasagerilor.

Business Class Emirates

Economy Class Emirates

Emirates a modernizat toate cele 338 de locuri aflate la Economy Class. Scaunele sunt proiectate ergonomic, dotate cu tetiere din piele și panouri laterale flexibile care pot fi reglate vertical pentru un sprijin optim.

Refreshed A380 Onboard Lounge

Fiecare scaun este echipat cu un ecran de 13.3 inch pentru a vă putea bucura de conținutul multimedia de calitate. Fiecare ecran de pe scaun va avea unghiuri de vizualizare ultra-largi, un ecran tactil capacitiv, iluminare din spate cu LED și afișaj Full HD.

Leave A Reply

Your email address will not be published.