Abu Dhabi – Atena, prima rută pe care va zbura Wizz Air Abu Dhabi

0 907

Wizz Air Abu Dhabi, noua companie națională aeriană a Emiratelor Arabe Unite, a confirmat că Atena va fi prima destinație din portofoliu. Wizz Air Abu Dhabi este un joint venture al ADQ și Wizz Air Holdings plc.


Zborurile vor debuta de la Aeroportul Internațional Abu Dhabi pe 15 ianuarie 2021. Tarifele încep de la doar 129 AED/segment, iar biletele pot fi deja rezervate online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil.

Program zboruri Abu Dhabi – Atena

5W 7007 Abu Dhabi 12:30 – 16:15 Atena luni, vineri
5W 7008 Atena 16:50 – 23:30 Abu Dhabi luni, vineri

Compania aeriană va începe, de asemenea, zboruri din Abu Dhabi către Salonic, începând cu 4 februarie 2021, cu tarife începând de la 149 AED/segment.

Kees Van Schaick, directorul general al Wizz Air Abu Dhabi, a declarat: „Așteptarea se încheie curând pentru fanii din Abu Dhabi ai companiei noastre aeriene cu tarife ultra scăzute. Începând cu 15 ianuarie 2021, un nou model de călătorie aeriană vine la Abu Dhabi, oferind noi opțiuni și un nou competitor, demonstrând că lucrurile vor avea o perspectivă pozitivă anul viitor.

Rețeaua noastră din Abu Dhabi se va extinde rapid pe măsură ce destinațiile planificate sunt adăugate pe lista „țărilor verzi”. Datorită sprijinului guvernului și al partenerilor noștri locali de afaceri din Abu Dhabi, suntem pe deplin pregătiți. Avem aeronava, avem echipajul, avem partenerii și suntem gata să zburăm.

Așteptăm cu nerăbdare să construim un nou segment de călătorii pe această piață importantă.”

Inițial a anunțat o rețea de rute care include și Alexandria, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan. Zborurile către aceste orașe vor fi lansate pe măsură ce fiecare destinație se alătură listei de „țări verzi”. Alte destinații vor fi lansate pe măsură ce compania aeriană își va crește flota din Abu Dhabi în lunile următoare.

Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A321neo, noua, compania aeriană va avea cea mai mică amprentă de mediu în rândul concurenților săi din regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.