Pachetul “Duet Luxury”, creat de Embraer si Porsche, se vinde cu 11 milioane de dolari (video)

0 578

Două companii globale aflate în fruntea tehnologiei și inovației, Embraer și Porsche, au colaborat pentru a crea un pachet Duet Luxury. Vorbim aici de o aeronavă Embraer Phenom 300E și un Porsche 911 Turbo S în ediție limitată. Realizate cu meticulozitate, acesta este primul parteneriat dintre cele două firme.

Embraer și Porsche vor produce doar zece pachete ”Duet Luxury”, oferind o experiență cu adevărat unică pentru prima dată în istorie.

Cele două sunt concepute să se completeze reciproc, cu 911 Turbo S care domină autostrăzile și Phenom 300E care domină cerul.

Phenom 300 este una dintre cele mai vândute avioane private Embraer, care a intrat inițial în serviciul operațional în 2010. Performanța sa pe piață i-a adus titlul de „cel mai bine vândut business jet” în 2019 pentru al optulea an consecutiv.

Embraer Phenom 300E și un Porsche 911 Turbo S în ediție limitată

911 Turbo S este versiunea de vârf a celei mai renumite mașini sport Porsche. În plus, este una dintre cele mai rapide mașini existente pe piață,  care accelerează de la 0-100km/h în doar 2.7 secunde.

Prețul de achiziție al pachetului “Duet” este de 10,992,000 dolari. Mai are inclus un ceas Prosche 1919 Globetimer UTC facut pe comandă, dar și un set de trolere personalizate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.