fbpx Aplicația de mobil AEROTIM pentru Aeroportul Internațional Timișoara

Aplicația de mobil AEROTIM pentru Aeroportul Internațional Timișoara

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia deține din acest an o aplicație de mobil, care oferă pasagerilor informații actualizate în timp real cu privire la orarul zborurilor, servicii precum și alte tipuri de informații utile.

0 499
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Aplicația poartă denumirea ”AEROTIM” și poate fi instalată pe dispozitivele mobile. O aplicație de mobil este mult mai rapidă și afișează informațiile mult mai repede. Poate fi accesată direct printr-o simplă apăsare de icon pe cranul telefonului.

Informațiile referitoare la programul zborurilor, transmise prin intermediul acestei platforme, sunt actualizate în timp real. În prezent, aplicația este disponibilă în limbile română și engleză, iar în curând va fi disponibilă și în și în limbile maghiară și sârbă.

“Suntem conștienți de importanța prezenței informațiilor în mediul online și ne-am conformat celei mai utilizate și atractive variante de accesare a acestora prin crearea acestei aplicații denumită AEROTIM. Intenția noastră este aceea de a veni în sprijinul pasagerilor și nu numai, oferindu-le o variantă mai rapidă și facilă de căutare și informare asupra orarului de zboruri, serviciilor, drepturilor și noutăților apărute ce pot fi de interes pasagerilor.

În prezent, aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză, dar în curând va exista și varianta în limba maghiară și sârbă. Informarea online pentru noi reprezintă o prioritate, motiv pentru care oferim pasagerilor atât varianta unui site web, www.aerotim.ro, cât și o aplicație facilă și accesibilă, creată special pentru dispozitivele mobile”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Aplicația de mobil AEROTIM

Noi am instalat aplicația și putem spune că se mișcă surprinzător de bine. Informațiile cu privire la zboruri sunt actualizate în timp real. Aveți informații despre numărul zborului, ora, operatorul aerian, dar și statusul acestora. Puteți să filtrați după cod, oraș sau compania aeriană. Aplicația prezintă ora locală și starea vremii.

Pe lângă informațiile cu privire la zboruri, mai oferă și informații de interes general, cum ar fi: drepturile pasagerilor, modalitățile de transport din/spre Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia, informații despre companiile aeriene care zboară la Timișoara și multe altele.

Mi-a plăcut și calculatorul pentru parcare. Dacă aveți în plan să vă lăsați mașina în parcarea aeroportului, puteți afla din timp cât vă costă în funcție de timp și zonă. Noi am făcut un calcul simplu și pentru 2 zile am fost înștiințați că tariful e de 219 lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.