10 destinații din Grecia cu Blue Air, în vara 2022! Vezi noile destinații!

0 1.481

Pasagerii Blue Air pot rezerva acum zboruri spre 10 destinații de vacanță din Grecia. Blue Air introduce zboruri spre Salonic și spre insulele grecești Santorini, Corfu, Skiathos și Creta – Chania în Orarul de Vară 2022. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile pornesc de la 29.99 euro/segment, cu toate taxele incluse. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Grecia se află în topul preferințelor călătorilor români pentru petrecerea vacanței de vară, Blue Air operând în prezent 17 frecvențe săptămânale spre 5 destinații grecești: Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos și Zakynthos.

Pentru că insulele grecești și regiunea Salonic reprezintă destinații de vacanță favorite în sezonul estival, românii își pot continua aventura grecească în Vara 2022, descoperind cinci noi destinații: Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos și Creta-Chania, cu prețuri de la 29.99 euro/segment, toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie cuprinse între 28 martie – 29 octombrie 2022. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.