easyJet a anunțat o nouă politica a bagajelor de mână, aplicată din 10 februarie 2021. Vedeți noile condiții!

0 587

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

EasyJet a anunțat o nouă politică a bagajelor de mână. Începând cu 10 februarie 2021, pasagerii easyJet vor putea lua GRATUIT cu ei în avion doar un bagaj mic (maxim 45x36x20cm), care să se potrivească sub scaunul din față.

Nu e o practică nouă. Majoritatea companiilor low-cost au adoptat această măsură. RYANAIR a fost prima companie care a adoptat noua politică a bagajelor de mână, apoi Wizz Air și multe alte companii poziționate în zona low-cost.

Călătorii care plătesc pentru rezervarea unui loc mai în față sau pentru spațiu suplimentar la picioare, vor putea lua în avion un bagaj mare de cabină (maxim 56x45x25cm), care va fi poziționat în compartimentul de deasupra scaunului.

Deținătorii de carduri easyJet Plus și clienții cu tarif FLEXI vor putea să aibă, de asemenea, un bagaj de cabină mare inclus în rezervare, sub rezerva spațiului de la bord.

De menționat faptul că easyJet nu restricționează bagajele de mână când vine vorba de kilograme. Aeronavele easyJet pot avea între 42 și 63 de locuri mai în față și cu spațiu suplimentar pentru picioare.

Pasagerii, care au deja rezervare pentru călătorie programată după 10 februarie, vor putea să înregistreze gratuit un bagaj de mână la dimensiunile actuale. Cei ce vor cumpăra acum bilete pentru zboruri programate după 10 februarie, vor fi nevoiți să țină cont de noua politică a bagajelor de mână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.