blank

Dubai – Londra Stansted cu Emirates, din 8 iunie 2018

În decembrie 2017, Emirates a anunțat ruta Dubai - Londra Stansted, care va fi inaugurată pe 8 iunie 2018.

0 626

Londra Stansted are o poziție strategică, fiind foarte aproape de centrele de tehnologie și farmaceutice din Cambridge și Peterborough. Emirates va fi prima companie aeriană din Orientul Mijlociu care va opera zboruri spre Stansted, aeroport amplasat în nord-estul Londrei.

Dubai – Londra Stansted cu Emirates

Va fi operat un zbor zilnic cu aeronavele Boeing 777-300ER, oferind 6 locuri la First Class, 42 de locuri la Business Class și 306 locuri la Economy.

Boeing-777-300ER-Emirates

Zborul EK33 va pleca din Dubai la ora 09:30 și va ajunge la Londra Stansted la ora 14:10. La întoarcere, zborul EK34 va pleca de la Londra Stansted la ora 21:10 și va ajunge în Dubai la 07:05 a doua zi.

Odată cu introducerea acestei rute, Emirates va opera până la 10 zboruri zilnice între Dubai și Londra. Pasagerii pot zbura, de asemenea, din/spre Londra Heathrow și Londra Gatwick. Aeroportul Londra Stansted este unul dintre aeroporturile principale ale capitalei britanice.

Aeroportul este conectat de Londra prin intermediul serviciului Stansted Express, care deservește zilnic către Liverpool Street Station. DUrata călătoriei cu trenul durează doar 47 de minute, iar pasagerii ajung în inima orașului, într-un nod de conexiune cu alte trenuri regionale și metroul londonez.

Aeroportul Stansted va fi, de asemenea, vital pentru SkyCargo, divizia de marfă a Emirates. Rețeaua SkyCargo acoperă 154 de orașe din 84 de țări, din șase continente. Într-un an, SkyCargo transportă aproximativ 140.000 de tone de mărfuri din/spre Marea Britanie.

Noul gateway Emirates va fi cel de-al șaptelea din Marea Britanie, după Londra Heathrow, Londra Gatwick, Birmingham, Newcastle, Manchester și Glasgow.

Leave A Reply

Your email address will not be published.