blank

Wizz Air amână lansarea rutelor noi de la IAȘI

Este oficial, Wizz Air amână lansarea rutelor noi de la IAȘI și alocarea celei de-a doua aeronave.

0 774

Anunțate cu surle și trâmbițe în august 2017, rutele noi de la IAȘI se lasă așteptate.

Wizz Air amână lansarea rutelor noi

Inițial, Wizz Air a anunțat că adăugă a 2-a aeronavă Airbus A320 bazei de la Iași și lansarea a șase rute noi începând cu aprilie 2018.

Însă mult așteptatele rute spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța) sunt amânate până în iulie 2018.

Am solicitat și un punct de vedere oficial: „Wizz Air face eforturi permanent pentru a crea mai multe oportunități de călătorie în Europa la cele mai mici tarife. Din motive comerciale, alocarea celei de-a doua aeronave la baza Wizz Air de la Iași și operarea noilor zboruri spre Dortmund, Paris Beauvais, Malmo, Salonic, Billund și Eindhoven vor începe în iulie 2018. S-a demarat notificarea pasagerilor care și-au rezervat bilete pentru date anterioare, iar aceștia pot solicita returnarea contravalorii biletelor.”

Acestea fiind spuse, ieșenii mai au de așteptat până vor putea călători spre noile destinații: Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța).

Leave A Reply

Your email address will not be published.