Wizz Air amână lansarea rutelor noi de la IAȘI

Este oficial, Wizz Air amână lansarea rutelor noi de la IAȘI și alocarea celei de-a doua aeronave.

0 225

Anunțate cu surle și trâmbițe în august 2017, rutele noi de la IAȘI se lasă așteptate.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Wizz Air amână lansarea rutelor noi

Inițial, Wizz Air a anunțat că adăugă a 2-a aeronavă Airbus A320 bazei de la Iași și lansarea a șase rute noi începând cu aprilie 2018.

AirHelp get compensation

Însă mult așteptatele rute spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța) sunt amânate până în iulie 2018.

Am solicitat și un punct de vedere oficial: „Wizz Air face eforturi permanent pentru a crea mai multe oportunități de călătorie în Europa la cele mai mici tarife. Din motive comerciale, alocarea celei de-a doua aeronave la baza Wizz Air de la Iași și operarea noilor zboruri spre Dortmund, Paris Beauvais, Malmo, Salonic, Billund și Eindhoven vor începe în iulie 2018. S-a demarat notificarea pasagerilor care și-au rezervat bilete pentru date anterioare, iar aceștia pot solicita returnarea contravalorii biletelor.”

Acestea fiind spuse, ieșenii mai au de așteptat până vor putea călători spre noile destinații: Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »