Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Qatar Airways] Anul 2018 vine cu tarife de la 389€

Debutul de an vine cu o promoție atractivă de la Qatar Airways. Tarifele pornesc de la 389€.

0 519

Luna si promoția de la Qatar Airways. Începutul de 2018 ne dezvăluie tarife de la 389€. Noua ofertă este valabilă până pe 7 ianuarie, iar călătoria trebuie să fie făcută undeva în perioada 11 ianuarie – 30 aprilie 2018.

Anul 2018 vine cu tarife de la 389€

Locurile sunt limitate la prețurile promoționale. Profitați de oferta Qatar Airways și descoperiți locuri minunate, zburând cu avioane de 5 stele. Tarifele se aplică pentru zboruri din București via Doha.

Iată și câteva exemple de bilete de avion la prețuri promoționale: București – Penang (Malaezia) de la 389€; București – Chiang Mai (Thailanda) de la 399€; București – Krabi (Thailanda) de la 489€; București – Tokyo (Japonia) de la 519€; București – Seychelles (Seychelles) de la 559€ și multe altele.

Rezervați-vă locul și călătoriți cu una dintre puținele companii cu 5 stele Skytrax.

Leave A Reply

Your email address will not be published.