fbpx Doha - Chicago O'Hare cu Qatar din aprilie 2013

Doha – Chicago O’Hare cu Qatar din aprilie 2013

1 328
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Qatar Airways şi-a anunţat intenţia de a lansa o nouă rută spre SUA. A patra destinaţie de pe teritoriul american, după Houston Bush Intercontinental, New York JFK şi Washington Dulles, va fi Chicago O’Hare. Zborul inaugural va avea loc pe 10 aprilie 2013. Qatar a anunţat că ruta va fi operată zilnic de la hub-ul din Doha şi va fi folosită o aeronavă Boeing 777-300ER configurată în 2 clase (42 de locuri la Business şi 293 la Economic).

Zborul pe ruta Doha – Chicago O’Hare va dura aproximativ 15 ore şi va asigura celor 335 de pasageri un confort cât mai plăcut. Qatar este recunoscută ca fiind cea mai bună companie aeriană din lume, conform ultimelor sondaje realizate de Skytrax.

La Business Class, Qatar a implementat scaune care se pot transforma în paturi perfect plate, într-o configuraţie 2-2-2 şi a echipat fiecare loc cu display TV de 17 inch. Nici Economy Class nu e mai prejos, locurile oferind un spaţiu de până la 34 inch, într-o configuraţie 3-3-3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.