Emirates a ajuns la Erbil

2 432

Pe 25 iunie vă anunţam că Emirates va inaugura o nouă rută spre Irak, cu destinaţia Erbil. Aceasta este a 3-a după Basra şi Baghdad. Zborul inaugural a avut loc pe 12 august şi a fost operat cu aeronava Airbus A340-300, configurată în 3 clase, oferind 267 de locuri.

Pentru început, ruta Dubai – Erbil este operată de 4 ori pe săptămână, în zilele de duminică, luni, miercuri şi joi, iar de la 1 septembrie ruta va fi operată zilnic.

Zborul Emirates EK949 va pleca din Dubai, în zilele de luni, miercuri, joi şi duminică, la ora 04:30 şi va ajunge pe Erbil International Airport la ora 06:30. Zborul retur EK950 va pleca din Erbil la ora 08:00 şi va ajunge în Dubai la 11:40.

Zborul inaugural a fost primit cu tunuri de apă pe aeroportul Erbil International, conform tradiţiei, iar pasagerii au avut parte de o primire specială.

Pentru Emirates, anul 2012 este anul expansiunii. De la începutul anului şi până în prezent, operatorul arab a lansat rute spre Dublin, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Dallas Fort Worth, Seattle, Lusaka, Harare, Ho Chi Minh City, Barcelona şi Lisbon. În perioada imediat următoare alte destinaţii vor fi adăugate la reţeau Emirates: Washington DC, Adelaide, Lyon, Phuket şi Varşovia.

2 Comentarii
  1. Maestrul Ra says

    se aude ceva daca Emirates o sa zboare la Bucuresti ? Emirates , nu low costul Fly Dubai !

  2. Sorin says

    Din ce stiu, Emirates nu va opera deocamdata curse spre Bucuresti. Va intra FlyDubai din octombrie. Sa vedem pe viitor daca va fi nevoie si de Emirates:). Deocamdata face TAROM treaba buna pe cursa asta!:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.