Doha – Abuja cu Qatar Airways, din 27 noiembrie 2020.

0 707

Qatar Airways a anunțat o nouă rută disponibilă în rețeaua operațională. Este vorba de Doha – Abuja, Nigeria, via Lagos. Începând cu 27 noiembrie, Qatar Airways va opera 3 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri, vineri și duminică, spre noua destinație din Africa.

Zborurile spre Abuja vor fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 787 Dreamliner, cu 22 de locuri în clasa Business și 232 de locuri în clasa Economy.

Doha – Abuja cu Qatar Airways, din 27 noiembrie.

QR1419 Doha 01:10 – 11:35 Abuja
QR1420 Abuja 16:20 – 05:35+1 Doha

Cei ce doresc să călătorească din / spre Nigeria se pot bucura acum de o conectivitate foarte bună spre cele 85 de destinații deservite de Qatar Airways prin cel mai bun aeroport din Orientul Mijlociu, Aeroportul Internațional Hamad.

Până la mijlocul lunii decembrie, Qatar Airways va opera peste 65 de zboruri săptămânale către 20 de destinații din Africa, inclusiv Accra, Addis Abeba, Cape Town, Casablanca, Dar es Salaam, Djibouti, Durban, Entebbe, Johannesburg, Kigali, Kilimanjaro, Lagos, Luanda, Maputo, Mogadiscio, Nairobi, Seychelles, Tunis și Zanzibar.

Pasagerii Qatar Airways care călătoresc din Africa se pot bucura acum de noi opțiuni pentru bagaje: 46 de kg pentru clasa Economy (2 bagaje) și 64 de kg (2 bagaje) la clasa Business. Această inițiativă este concepută pentru a oferi pasagerilor mai multă flexibilitate și confort atunci când călătoresc la bordul Qatar Airways.

Leave A Reply

Your email address will not be published.