blank

DJ Galo mixează un set de o oră pe fundalul incredibil al apusului de soare privit din Tel Aviv (live)

0 706

Municipalitatea din Tel Aviv organizează un concert dance în timpul apusului de soare pe Marea Mediterană, transmis live în toată lumea de pe acoperișul Primăriei

Cu miliarde de oameni aflați în auto-izolare, cu state care au granițele închise și zeci de țări în care izolarea socială este impusă de lege, turismul se apropie deja de finalul primei luni de pierderi și criză datorată răspândirii Coronavirusului în lume. Cu toate acestea sunt destinații turistice care încă rămân aproape de turiștii lor și continuă să comunice și să le transmită că îi așteaptă de îndată ce restricțiile se vor ridica.

Spre exemplu, Ministerul Turismului din Israel împreună cu Municipalitatea din Tel Aviv – Yafo găzduiesc în seara aceasta (Vineri, 3 aprilie), între orele 17:00 și 18:00 (ora României), o petrecere live transmisă de pe acoperișul Primăriei din Tel Aviv în prezența DJ-ului Itay Galo.

DJ Galo va mixa un set de o oră pe fundalul incredibil al apusului de soare privit din  Tel Aviv.

Petrecerea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a orașului și pe Zoom și va fi filmată din mai multe unghiuri diferite, astfel încât rezidenții și oamenii din întreaga lume să poată participa și să danseze chiar din sufrageria lor.

Concertul are loc în contextul în care Tel Aviv este cunoscut drept capitala distracției pentru țările din Orientul Mijlociu. Spre deosebire de alte destinații din zona Golfului, aici te poți distra toată noaptea, poți consuma alcool și poți rămâne la un afterhours pe plajă. DJ celebri în toată lumea vin aici să mixeze și să întrețină atmosfera până dimineața. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.