Zone ”adult only”, în avioane! Vezi ce companie aeriană se gândește la liniștea adulților în timpul zborului!

0 228

Avem experiența a sute de zboruri și, nu de puține ori, au fost cazuri când gălăgia și plânsetele celor mici ne-au dat mari bătăi de cap. Sunt părinte, înțeleg situația și faptul că cei mici pot plânge în timpul zborului din varii motive, dar chiar și asa, parcă uneori vreau un zbor liniștit, relaxant.

Corendon Airlines vine cu soluții pentru această problemă. Compania turcească tocmai a anunțat că va introduce zone fără copii pe una dintre rutele sale, potrivit Euronews Travel. Așa-numita zonă „Adult Only” va fi accesibilă pasagerilor cu vârsta de peste 16 ani.

Corendon este primul transportator european care oferă acest serviciu, urmând exemplul unor transportatori internaționali precum AirAsia.

Compania aeriană turcească Corendon introduce zone doar pentru adulți pe zborurile dintre Amsterdam și insula Curaçao din Caraibe. Compania va începe să ofere acest serviciu în luna noiembrie 2023. Zona fără copii va fi situată în partea din față a avionului și va avea 93 de locuri rezervate pentru călătorii cu vârsta de peste 16 ani.

Zona va fi separată de restul avionului prin pereți și perdele. Pentru a achiziționa un loc în zona destinată exclusiv adulților, pasagerii vor trebui să plătească un cost suplimentar de 45 de euro pe sens.

Fondatorul Corendon, Atilay Uslu, a declarat că zona fără copii are ca scop „să satisfacă nevoile călătorilor care caută un plus de liniște în timpul zborului”.

Să fie aceast serviciu izolat sau să ne așteptăm ca pe viitor să vedem și alte companii care să implementeze această zonă pe avioanele lor?

La nivel global, mai existp companii care au implementat aceste zone de liniște pentru adulți. AirAsia X are o zonă de liniște pe zborurile sale A330 pe distanțe lungi, care este rezervată pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani. Scoot, un transportator low-cost cu sediul în Singapore, dispune de cabine ScootinSilence pe zborurile sale 787

Leave A Reply

Your email address will not be published.