Din vara lui 2021, Blue Air va relua zborurile spre Lisabona, Madrid, Barcelona, Torino, Glasgow.

0 3.113

Blue Air a încărcat în sistemul de rezervări noul program pentru sezonul de vară 2021. Acesta aduce 7 rute noi, dar și reluarea zborurilor pe multe alte rute, care au fost eliminate în 2020.

Începând cu 2021, Blue Air va relua zborurile din București spre destinațiile Lisabona, Madrid, Barcelona, Torino, Glasgow, Birmigham, Bologna, Catania, Hamburg.

Este o încercare de resuscitare a rețelei operaționale, așa cum a fost înainte de pandemie. Totodată, vor fi inaugurate și 7 rute noi, 5 dintre acestea fiind programate de la baza din București, iar 2 de la baza din Bacău.

Așa cum v-am anunțat, Blue Air va deschide rutele noi: București – Munchen, București – Praga, București – Viena, București – Bari, București – Atena, Bacău – Koln și Bacău – Munchen. Acestea se vor adăuga la celelalte rute deja existente și cele deja anunțate cu deschidere în 2020.

În sezonul de vară 2021, Blue Air va opera zboruri pe 58 de rute interne și internaționale. Cu siguranță își va mări și flota pentru a putea acoperi această desfășurare de rute.

Tarifele pornesc de la 19.99 euro pe zborurile internaționale și de la 9.99 euro pe rutele interne. Și dacă tot am adus în discuție rutele interne, menționăm că vor crește frecvențele București – Cluj la 10 pe săptămână, tot din sezonul de vară 2021.

Dar până în 2021, Blue Air trebuie să se salveze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.