blank

București – Munchen cu Blue Air, din 28 martie 2021

0 1.414

Anul 2020 trebuia să aducă noi rute în portofoliul Blue Air. Însă a adus pandemie la nivel global și o criză cum nu a mai fost alta în acest secol. Aviația și turismul au fost la pământ vreme de câteva luni, iar acum totul se desfășoară în regim restrâns. Încă mai există restricții de călătorie din cauza pandemiei.

București – Munchen este una dintre rutele anunțate de Blue Air pentru anul acesta, dar din păcate nu a putut fi inaugurată la termenul anunțat inițial. Zborurile erau programate să înceapă pe 15 iunie 2020, dar nu s-a mai întâmplat.

Însă Blue Air nu a renunțat la această rută și, conform programului operațional, zborurile București – Munchen vor debuta pe 28 martie 2020.

Vor fi operate 7 zboruri săptămânale, un zbor zilnic, pe ruta București – Munchen. Mai jos aveți programul operațional:

București – Munchen cu Blue Air

0B185 București 07:25-08:30 Munchen luni, miercuri
0B186 Munchen 09:20-12:25 București luni, miercuri

Multumesc Cristian pentru informații!

Pentru această rută, tarifele pornesc de la 101 lei / segment și se pot cumpăra de pe site-ul Blue Air. În acest preț aveți incluse: bagaj mic de mână de 6kg (40cm x 30cm x 20cm) și check-in online GRATUIT cu 3 zile înainte de zbor.

Pe această rută, Blue Air va concura cu TAROM și Lufthansa.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.