Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Din 8 noiembrie, Lufthansa Group va zbura de la Berlin-Brandenburg

0 210

Așa cum v-am anunțat și cu alte ocazii, noul Aeroport Internațional Berlin-Brandenburg își va deschide porțile la final de octombrie 2020. După 9 ani de amânări repetate și după buget uriaș, noul aeroport al Berlinului este pregătit să primească pasageri.

Aeroportul Berlin-Brandenburg are rolul de a acapara tot traficul aerian de pe celelalte aeroporturi din capitala Germaniei. Va avea capacitatea să preia tot traficul de la Berlin Tegel, iar Aeroportul Schönefeld va fi înglobat în noua structură Berlin-Brandenburg.

Din 8 noiembrie, Lufthansa Group va zbura de la Berlin-Brandenburg

Oficial, Aeroport Internațional Berlin-Brandenburg se va deschide pe 31 octombrie 2020. Însă marile companii aeriene se vor muta treptat în noua casă.

Lufthansa Group își va lua rămas bun de la Berlin-Tegel pe 7 noiembrie, urmând ca din 8 noiembrie 2020 să-și desfășoare întreaga activitatea de la noul aeroport. Ultimul zbor de la Berlin Tegel va fi LH1955, cu destinația Munchen. Iar primul zbor Lufthansa programat de la Berlin-Brandenburg va fi LH173, cu destinația Frankfurt.

Austrian Airlines, SWISS și Brussels Airlines vor începe operațiunile la BER împreună cu Lufthansa, din 8 noiembrie. Conform planurilor actuale, Eurowings va avea deja primul zbor din BER pe 4 noiembrie.

Cele 6 companii aeriene din Lufthansa Group operează săptămânal peste 700 de zboruri din / spre Berlin. Zilnic sunt transportați aproximativ 33000 de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.