blank

Coronavirus: Lufthansa Group continuă să suspende zborurile spre China, Iran, Coreea de Sud, Italia

1 630

Epidemia de Coronavirus continuă să facă noi victime în toată lumea, dar cu frecvență mărită în Europa. Zilele acestea, Italia este cap de listă la numărul de noi cazuri, în timp ce China înregistsrează tot mai puține cazuri de la o zi la alta.

Din cauza vânzărilor scăzute la biletele de avion, dar și a numărului tot mai mare de oameni care nu se prezintă la îmbarcare, Lufthansa Group continuă să suspende zborurile spre China, Iran, Coreea de Sud și Italia.

Lufthansa Group continuă să suspende zborurile spre China, Iran

După o evaluare detaliată a tuturor informațiilor disponibile în prezent cu privire la Coronavirus, Lufthansa Group a decis să extindă suspendarea zborurilor între Germania, Elveția, Austria și China continentală. Companiile aeriene Lufthansa, SWISS și Austrian Airlines au suspendat zborurile spre China până la 24 aprilie. De asemenea, zborurile către Teheran (Iran) vor rămâne suspendate până la 30 aprilie.

În plus, Lufthansa reduce numărul zborurilor spre Hong Kong și Seul (Coreea de Sud). Zborurile dintre Munchen și Hong Kong vor fi suspendate între 6 martie și 24 aprilie. Pasagerii dornici de călătorie vor fi rerutați prin Frankfurt și Zurich. Totodată, între 5 martie și 24 aprilie, mai multe frecvențe vor fi anulate între Frankfurt / Munchen și Seul.

Lufthansa Group continuă să suspende zborurile spre Coreea de Sud, Italia și Hong Kong

Nici pe bătrânul continent situația nu e deloc roz. Italia continuă să înregistreze cele mai multe cazuri cu noul Coronavirus. Conform Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, în Italia sunt peste 3000 de persoane confirmate pozitiv cu noul virus. Motiv pentru care traficul aerian este în scădere spre destinațiile din ”cizmă”.

Lufthansa își ajustează operațiunile spre Italia de Nord în conformitate cu cererea existentă. Tot mai multe zboruri au fost anulate între Germania și Italia. Sunt afectate zborurile spre Milano, Veneția, Roma, Torino, Verona, Bologna, Ancona și Pisa.

Dar și rutele interne din Germania vor avea frecvențe reduse. Lufthansa va anulate mai multe zboruri de la Frankfurt la Berlin, Munchen, Hamburg și de la Munchen la Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Köln, Bremen și Hanovra.

Până la sfârșitul lunii aprilie, SWISS va reduce frecvențele din Zurich spre Florența, Milano, Roma și Veneția. În martie și aprilie, Austrian Airlines reduce cu 40% programul operațional spre Italia. Sunt reduse frecvențele spre Viena la Milano, Veneția, Bologna, Florența, Roma și Napoli. Până pe 14 martie, Brussels Airlines a redus cu 30% numărul zborurilor spre Roma, Milano, Veneția și Bologna.

Dacă aveți zboruri programate din / spre Italia, ar fi bine să verificați starea lor. Companiile aeriene vor anunța totți pasagerii de modificările operaționale, dar ar fi bine să le verificați și voi.

Din cauza acestor reduceri operaționale, Lufthansa Group reține la sol 150 de avioane, dintre care 25 sunt dedicate zborurilor lung-curier.

Leave A Reply

Your email address will not be published.