blankblank

(Video) Iarnă, zăpadă, viscol: deszăpezirea la Aeroportul Internaţional Otopeni

1 1.131

În condiţii de iarnă şi viscol, activitaţile aeroportuare au şi ele de suferit. Apar întârzieri pentru că pistele şi căile de rulare trebuie să fie deszăpezite în permanenţă. Avioanele trebuie să fie degivrate. Activităţile la sol sunt îngreunate de vântul puternic şi de zăpada abundentă. Ţineţi cont că bagajele sunt manipulate de oameni, la fel şi celelealte servicii de la sol sunt practicate de oameni. Încă nu au fost angajaţi supermani.

Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă deszăpezirea unui aeroport, urmăriţi imaginile de mai jos! Acestea au fost filmate la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni!

Imagini din 17 ianuarie 2016!

Vine tare pe turnanta.. 🙂

Posted by Valentin Iordache on Sunday, January 17, 2016

Operatiuni pe platforma… Se zboara!

Posted by Valentin Iordache on Sunday, January 17, 2016

Deszapezire platforma si degivrare aeronava in curs pe OTP #Bucharest Airports

Posted by Valentin Iordache on Saturday, January 16, 2016

Imagini din 5 ianuarie 2016!

Este adevărat că întârzierile pot fi cuprinse între 30 de minute şi până la 2-3 ore şi chiar mai mult. Pentru un pasager este foarte greu să stea atâtea ore în aeroport sau în avion, să aştepte etc. Dar luaţi în calcul că este iarnă şi viscol. Înainte să vă aventuraţi prin viscol spre aeroport, verificaţi starea zborurilor direct la operatorul aerian sau la aeroport.

Pe AirlinesTravel.ro există o pagină dedicată cu orarul zborurilor de la Aeroportul Otopeni, iar echipa AirlinesTravel încercă să vă transmită informaţiile în timp real pe pagina de facebook, dar nu depinde de noi. Încercăm să urmărim şi activitatea celorlalte aeroporturi din ţară şi să revenim cu informaţii.

Să aveţi parte de zboruri liniştite şi fără întârzieri!

Leave A Reply

Your email address will not be published.