Demonstraţii aeriene şi plimbări cu avionul de 1 decembrie 2012

0 326

Pe 1 decembrie este Ziua Naţională a României, iar parada militară este atracţia zilei. În fiecare an se prezintă cele mai noi echipamente aflate în dotarea armatei române. Se pare că în 2012, parada oficială nu va cuprinde şi aviația. Anul acesta nu vom mai vedea avioane şi elicoptere care să brăzdeze cerul Bucureştiului.

Iubitorii de avioane, aviaţie, airlines pot participa la o altfel de paradă. Din fericire pentru pasionații de spectacol aerian, se va zbura de Ziua Naționala A României la… Parada alternativă. Evenimentul va avea loc pe Aerodromul Șirna şi va fi organizat în cadrul unei tabere militare cu iz de sărbătoare. Nu vor lipsi zborurile demonstrative, parada militară, fanfara, fasolea la ceaun si vinul fiert.

Organizatorii sunt APPAUM şi Pilot Magazin, iar alegerea locaţiei nu a fost întâmplătoare. Aerodromul Șirna a fost folosit ca bază pentru avioanele care apărau rafinăriile din Ploiești, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Aerodromul se află la 40 de km de București, lângă DN1, la jumatatea drumului spre Ploiești.

Intrarea la acest eveniment este liberă, iar parada începe de la ora 11. Cei care nu au mașină, poți folosi transportul public pus la dispoziție de organizatori cu plecare din Piața Presei Libere, în dimineața zilei de 1 Decembrie. Preţul unui bilet dus-intors este de 20 de lei.

Mai multe informaţii pe Pilotmagazin.ro!

Leave A Reply

Your email address will not be published.