blank

Delta le mulțumește angajaților printr-un mod inedit. Vezi câți bani au primit, sub formă de bonusuri, cei 90 000 de angajați!

0 1.020

Delta a făcut un obicei din a plăti o parte din profit către angajații săi din întreaga lume. Pentru succesul înregistrat în 2019, Delta a alocat 1.6 miliarde de dolari pentru bonusurile celor aproximativ 90 000 de angajați.

Tradiția aceasta datează de 6 ani, luând în calcul și cea mai recentă răsplată. În ceilalți 5 ani, Delta a alocat în total 6.5 miliarde de dolari pentru bonusurile angajaților. Un gest unic, de neegalat.

Delta le mulțumește angajaților

Iar de data aceasta, pe lângă bani, Delta le-a mulțumit angajaților printr-un mod inedit. A vopsit un avion A321 cu mesajul ”thank you”. Partea și mai interesantă constă în faptul că întreg mesajul este scris cu numele tuturor angajaților Delta.

Ed Bastian, CEO Delta, a declarat: ”Delta nu ar însemna nimic fără cei 90.000 de angajați”. Iar Joanne Smith, executive vice president și chief people officer Delta, a declarat: „Ne-am întrebat adesea ce diferențiază Delta de restul companiilor aeriene, iar răspunsul este simplu: oamenii noștri.”

Mesajul personalizat ”thank you” a fost proiectat, realizat și aplicat în hangarul Delta TechOps din Atlanta. Proiectul a durat aproximativ o săptămână. Prin aceste acțiuni, Delta demonstreză că are grijă de angajații săi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.