Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Delta Dunării Romania în 4K – Time lapse, tilt shift & aerial travel (Video)

0 837

Fotograful german Joeg Dieber, creatorul canalului de youtube – Little Big World – s-a concentrat pe România. s-a concentrat pe România. Astfel, anul acesta, au apărut două clipuri dedicate țării noastre, dintre care unul se concentrează exclusiv pe Delta Dunării. Joeg Dieber realizează timelapse-uri filmate cu o lentilă tilt-shift, dând astfel imaginilor aspectul de miniaturi, informează mindcraftstories.ro.

Delta Dunării, aflată în mare parte în Dobrogea (România) și parțial în Ucraina, este a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene. Este considerată cea mai mare zonă umedă din Europa și s-a format de-a lungul a peste 10.000 de ani.

Din toată suprafața Deltei, doar 10% este reprezentată de uscat, în timp ce peste 3.000 de kilometri pătrați sunt reprezentați de ecosisteme naturale terestre și acvatice. Toate aceste zone ale Deltei sunt incluse în Patrimoniul UNESCO în cadrul programului “Omul și Biosfera”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.