Promoție Qatar Airways: Black Friday cu tarife de la 429 EUR.

0 607

Călătoreşte spre destinaţii incredibile cu tarifele Qatar Airways exclusive de Black Friday începând de la 429 EUR, disponibile doar pentru o perioadă limitată. Codul promoţional este valabil doar pentru anumite rute şi cabine de zbor; citeşte termenele şi condiţiile înainte de a rezerva. 

Foloseşte codul promoţional BLACKFRIDAY pentru rezervările efectuate până pe 2 decembrie 2020 și călătorii programate în intervalul 24 noiembrie 2020 – 30 septembrie 2021.

Promoție Qatar Airways: Black Friday

Qatar Airways garantează flexibilitatea de care ai nevoie pentru a călători liniștit, inclusiv modificări nelimitate ale datelor de călătorie, valabilitate a biletului prelungită la doi ani şi alte opţiuni de modificare a rezervărilor, pentru a-ţi putea face planurile din timp.

Poţi beneficia de conexiuni facile cu partenerii Qatar Airways şi poţi călători spre mai mult de 1,700 de destinaţii din reţeaua globală în continuă expansiune.

Dacă trebuie să vă schimbați planurile de călătorie, alegeți dintre următoarele opțiuni:

Păstrați-vă biletele timp de doi ani de zile

Păstrați biletul neutilizat și folosiți-l când sunteți pregătit, datorită valabilitatății extinse a acestuia. Pentru o mai mare flexibilitate, biletul dumneavoastră are acum o valabilitate de 2 ani de zile de la data emiterii.

Sunați la oricare dintre birourile sau centrele noastre de contact pentru a vă extinde valabilitatea biletului.

Modificări nelimitate ale datelor de călătorie

Pentru călătoriile efectuate până pe 31 decembrie 2021, vă puteți schimba data călătoriei gratuit, de câte ori aveți nevoie.

Sunați la oricare dintre birourile sau centrele noastre de contact pentru a vă modifica rezervarea.

Schimbați biletul într-un voucher pentru călătorii viitoare cu valoare suplimentară de 10%

Puteți schimba valoarea neutilizată a biletului dumneavoastră într-un voucher pentru o călătorie viitoare cu o valoare suplimentară de 10%. Voucherele sunt valabile doi ani de zile de la data emiterii lor. Solicitați voucher!

În cazul în care călătoria dvs. a fost afectată, puteți beneficia și de aceste opțiuni suplimentare:

Schimbați biletul în Qmiles

Schimbați-vă biletul în Qmiles și folosiți-le pentru zboruri premiu, bagaje suplimentare sau upgrade-uri la o cabină superioară de călătorie, atunci când este momentul potrivit. Pentru fiecare 1 USD veți obține 80 de Qmiles care sunt valabile cel puțin 3 ani de zile, astfel încât aveți flexibilitatea de a le folosi cum, când și pentru cine doriți. Nu sunteți încă membru? Înscrieți-vă acum pentru a putea transmite cererea de schimbare a biletului în Qmiles.Contactați-ne

Puteți modifica destinația de câte ori doriți

În plus față de modificarea datelor de călătorie, puteți schimba gratuit și destinația, pentru călătoriile efectuate până pe 31 decembrie 2021. 

Sunați la oricare dintre birourile sau centrele noastre de contact pentru a face modificarea.

Rambursați biletul

Dacă planurile dumneavoastră de călătorie sunt afectate, puteți fi siguri că vă vom rambursa valoarea neutilizată a biletului, prin forma originală de plată. Solicitați rambursare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.