De Havilland Canada a dezvăluit planurile pentru aeronava Dash 8.

0 571

De Havilland Aircraft of Canada Limited („De Havilland Canada”) a reconfirmat angajamentul pe termen lung față de comunitatea globală de operatori Dash 8.

În timp ce pandemia a devastat industria aeriană globală, De Havilland Canada face investiții orientate spre viitor în organizația, sistemele și infrastructura sa pentru a îmbunătăți platforma Dash 8 pentru operatorii de avioane actuale și viitoare.

Noi investiții în platforma Dash 8.

De Havilland Canada va introduce îmbunătățiri care vor asigura un loc fruntaș pentru aeronava Dash 8 pe piețele aeronautice regionale din întreaga lume:

  • Investirea unui capital semnificativ în echipa de asistență pentru clienți, rețeaua de distribuție și tehnologia informației pentru a reduce costurile de operare ale platformei Dash 8.
  • Dezvoltarea de upgrade-uri și modificări la Dash 8, inclusiv pachete care să creeaze cel mai bun transportator de marfă cu atribute de operare și financiare de neegalat.
  • Introducerea caracteristicilor de renovare a cabinei care să îmbunătățească rentabilitatea Dash 8
  • Inovând activ toată platforma aeronavei, inclusiv îmbunătățiri ale produselor care vor reduce costurile de operare și de proprietate și vor ajuta la pregătirea flotelor Dash 8 pentru o durabilitate mai mare.
  • De Havilland Canada continuă să ofere asistență pentru clienți săi 24/7, pe tot parcursul anului.

Pauză a producției de aeronave.

Având în vedere că circumstanțele actuale au împiedicat capacitatea de a confirma vânzările de aeronave noi, De Havilland Canada nu va produce noi avioane Dash 8-400 la baza din Downsview. Vor fi produse doar comenzile deja confirmate.

Aceasta este o măsură responsabilă și prudentă care reflectă condițiile actuale ale industriei și va limita tensiunea existentă pe piață și la baza de aprovizionare a De Havilland Canada. Aproximativ 500 de angajați vor fi afectați de această pauză de producție.

Obiectivul De Havilland Canada este de a relua livrarea de noi aeronave cât mai curând posibil, în funcție de cererea pieței.

Leave A Reply

Your email address will not be published.