De ce lumea iubește ruleta atât de mult?

0 452

Ruleta este un joc care ține loc de etalon în industria de gambling. Oriunde vei merge, indiferent de cazino sau țară, jocurile de ruletă au mereu un loc special atât la mesele de joc, cât și în mediul online. Dar de ce este un joc de cazino precum ruleta atât de apreciat în întreaga lume? Răspunsul poate avea și o latură explicativă care se leagă chiar de trecutul jocurilor de noroc. Fiind un joc destul de simplu și care se bazează pe noroc, jocul de ruletă nu face altceva decât să îți ofere o experiență diferită de restul jocurilor, iar pentru că este un joc foarte vechi, a continuat să fie apreciat de generații. Iată alte câteva motive pentru care jocul de ruletă primește atât de multă dragoste.

Ruleta oferă o mulțime de variante

blank

Aici poate fi vorba de mai multe variante de ruletă pentru că știm deja că nu doar ruleta americană este cunoscută pe glob, dar și cea europeană și alte câteva variante care au tot fost schimbate în variante rapide, de viteză, cu mize mari sau mici, etc. Vlad Cazino oferă de exemplu o ofertă de jocuri live care include un număr destul de mare de variante de ruletă. Și pentru că există varietate, jucătorii au dobândit o oarecare încredere în acest joc. De obicei, oamenii tind să se plictisească dacă petrec prea mult timp la un singur joc, iar asta poate distruge cumva experiența de cazino. Deci dacă ruleta oferă varietate, prin urmare și jucătorii vor petrece mai mult timp în cazino și vor considera că respectivul furnizor oferă servicii de calitate.

Principalele categorii de ruletă sunt cea Europeană, Americană și Franceză. Sunt cele mai cunoscute, cele mai vechi și cele de la care s-a pornit această ramificare a jocului. Ruleta americană are 38 de numere pe roată, inclusiv un slot cu 0 și un slot cu 00, ceea ce o face să fie și cea mai neproductivă ruletă dintre toate. Ruleta Europeană are 37 de numere și doar datorită acestei diferențe de doar un singur buzunar, ruleta europeană este probabil cea care îți oferă cele mai mari șanse de câștig dintr-un cazino live. Iar cea franceză se joacă oricum pe o ruletă similară cu cea europeană, singura diferență fiind că poți face un partaj în urma căruia vei pierde doar jumătate din suma pariată în cazul unei rundei nu atât de bune.

Toată lumea poate învăța strategie

Știi care este cel mai frumos lucru pe care l-am învățat despre ruletă? Că celebra strategie Martingale poate da roade cel mai bine la acest joc de noroc. Iar asta pentru că șansele de câștig pentru culorile roșu și negru sunt aproape de 50% fiecare. Deci dacă vei paria pe roșu, tot ce trebuie să faci la următorul tău pariu este să pariezi dublul mizei precedente. Trebuie să continui să faci asta până când vei reuși să nimerești un pariu câștigător și prin urmare, vei recupera absolut toate pierderile, dar vei intra și pe profit.

De aceea spunem că este extrem de ușor să înveți strategie de ruletă. Mecanismul este foarte ușor și nu trebuie să ții minte foarte multe detalii, tipuri de pariuri sau limite de joc. Dar pe cât de simplă este această strategie, pe atât de greu devine să ții pas cu ea dacă cumva trebuie să dublezi mize mai multe la rând. Pentru că dacă vei începe cu o miză de 100 RON, vei ajunge să dublezi în următoarea secvență: 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400. Deci dacă ai 6 pariuri pierdute la rând cu prima miză de 100 RON, ar trebui să ai și ceva resurse care să îți asigure continuitatea.

Ruleta îți oferă o șansă mare de câștig

Având în vedere strategia despre care am vorbit anterior și despre cât de mari poți fi șansele să îți dublezi banii și să pleci acasă pe profit, trebuie să luăm în calcul și faptul că ruleta are șanse de câștig extrem de favorabile pentru toți jucătorii. De exemplu, dacă aruncăm o privire asupra modului în care poți plasa pariuri la ruletă, observăm că cele două culori, roșu și negru nu sunt singurele pariuri disponibile la acest joc de noroc.

Oferta de pariuri este mult mai mare decât atât, iar la ruletă poți să pariezi și pe zone ale mesei de joc, pe grupuri de numere și pe categorii de numere. Poți paria pe prima jumătate a numerelor, pe partea de numere mici, numere mari, numere pare, numere impare, iar posibilitățile sunt din ce în ce mai multe pe măsură ce înveți și anumite strategii de pariere.

Concluzie

De aceea foarte mulți jucători aleg să se joace la ruletă. Pentru că este un joc divers, cu posibilități, mereu diferite, care îți oferă mereu intensitatea unui pariu pentru care muncești. Alege să te joci mereu ruleta Europeană pentru cele mai mari șanse!

Leave A Reply

Your email address will not be published.