Daniel Jumuga (Nobo) a câștigat Chefi fără limite 2022 și marele premiu în valoare de 30 000 EURO

0 128

Pe 27 aprilie 2022, Chefi fără limite, cooking show-ul de la Antena 1, și-a desemnat marele câștigător. Trei concurenți puternici – Laura Eremia (Chef Sorin Bontea), Daniel Jumuga (Nobo) (Chef Sorin Bontea) și Istvan Kozocsa (Chef Cătălin Scărlătescu) – au luptat pentru a obține cât mai multe farfurii din partea unui juriu format din manageri de restaurante cu stele Michelin și bucătari cu renume în Grecia și România.Cei care au decis cine merită trofeul ”Chefi fără limite” au fost Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin; Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească; Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală; Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt și doi mari cunoscători ai artei gastronomice.

Cei trei concurenți au avut de pregătit un starter, un main course și un desert. Fiecare preparat a fost notat separat de juriu, iar la final cel care a obținut cea mai mare medie a fost desemnat câștigător.

Seara a culminat cu momentul spectaculos în care Irina Fodor i-a înmânat trofeul lui chef Sorin Bontea și cecul de 30.000 de euro lui Daniel Jumuga (Nobo), marele câștigător al ediției Chefi fără limite 2022.

Vă reamintim că ediția Chefi fără limite 2022 s-a desfășurat în Grecia, pe durata a două luni și 10 destinații spectaculoase pe meleagurile elene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.