Chefi fara limite, la Antena 1, din 21 februarie 2022

Chefi fara limite, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic inedit, asezonat cu destinații grecești superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Prima ediție a show-ului ”Chefi fară limite” a fost filmat în Grecia. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, este cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Chefi fară limite va debuta pe 21 februarie, la Antena 1

Chefi fară limite va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, la Antena 1, dezvăluindu-le telespectatorilor rețete tradiționale, preparate originale cu savoare grecească, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Marea premieră a show-ului poate fi urmărită luni, 21 februarie de la ora 20:00, marți și miercuri, 22 și 23 februarie, de la 20:30.

Chefi fară limite va un spectacol gastronomic din frumoasa Grecia. Cei trei ași ai gastronomiei vor descoperi gusturi noi, preparate inedite și vor cunoaște îndeaproape specificul culinar grecesc, spre bucuria telespectatorilor care abia așteaptă să înceapă emisiunea.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule din Grecia, descoperind gusturi și destinații noi.