fbpx Dakar - Milano cu Air Senegal, din 17 februarie 2021.

Dakar – Milano cu Air Senegal, din 17 februarie 2021.

0 86
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Air Senegal, compania aeriană națională din Senegal, a lansat o nouă rută între Dakar și Milano. Compania aeriană operează trei rotații săptămânale între baza sa din Dakar-Blaise Diagne și aeroportul Milano-Malpensa. Cursele sunt operate cu aeronave Airbus A319 ce au o capacitate de 120 de locuri: 12 locuri la clasa Business și 108 locuri la Economy.

Durata zborului pe direcția Dakar-Malpensa este de 6 ore si 50 de minute, zborul fiind operat în zilele de miercuri, sâmbătă și duminică la ora locală 01:10. Durata zborului retur pe direcția Malpensa-Dakar este de 5 ore si 15 minute, acesta decolând din Italia la ora 09:45, ora locală.

Air Senegal se află în competiție directă pe această rută cu Neos, care oferă zboruri în zilele de marți și vineri, și în competiție indirectă cu Blue Panorama care zboară la Dakar de la Bergamo.

Următoarea rută pe care Air Senegal o va inaugura este Lyon-Saint Exupéry, a treia destinație franceză după Paris-CDG și Marsilia. Ruta ar trebui să fie inaugurată pe 28 martie, cu trei zboruri pe săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.