Czech Airlines renunţă la aeronavele Boeing

0 128

Czech Airlines, transportatorul aerian aflat sub pavilion cehesc, a hotărât să renunţe la aeronavele Boeing 737-500. Din cauza problemelor financiare şi a crizei economice, din sezonul de vară 2013, Czech Airlines va opera doar aeronave Airbus (A330, A320, A319) şi ATR (ATR 72, ATR 42). O flotă formată din mai multe tipuri de aeronave este mai greu de întreţinut şi mai costisitoare. Prin renunţarea la un producător, se vor face economii. Această strategie face parte dintr-un program de restructurări.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Tot din vara lui 2013, Czech Airlines va relua zborurile lungi la bordul aeronavei Airbus A330. Avionul va intra în flotă din iunie 2013 şi va efectua primul zbor spre Seoul. Tot din sezonul de vară 2013, vor fi deschise şi rutele spre Florența, Nisa și Perm (Rusia).

AirHelp get compensation

Cred că şi TAROM ar putea lua o măsură asemănătoare pentru a mai reduce din cheltuieli. Sau poate o eficientizare în operarea aeronavelor pe rutele existente. Citiţi TAROM, Flaps up!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »